Weddingplanner Ibiza

“Ieder bruidspaar is uniek en daarom voor weddingplanner Marion van Zutphen bijzonder. Of het nou een bruiloft in een kleine en intieme setting is of juist dat grote, fuivende feest, dat maakt totaal niet uit. Marion hecht heel veel waarde aan een goed en persoonlijk contact met haar bruidsparen.”

Een goed contact tussen bruidspaar en mij als weddingplanner, vanaf het begin tot en met het succesvolle einde, vind ik enorm belangrijk. Dit begint altijd met een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie dromen, wensen, verwachtingen en budget en ik vertel jullie dan graag over de mogelijkheden die er zijn.

Want die zijn zeker niet onbeperkt, maar wel heel royaal. Ibiza is zo veelzijdig dat het ook eigenlijk niet mogelijk is om het in een mail te verwoorden. Heel graag nodig ik jullie uit voor een – geheel vrijblijvend – persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij we elkaar leren kennen, jullie mij over al jullie wensen kunnen vertellen en we heerlijk kunnen brainstormen over jullie bruiloft.

Met al deze informatie ga ik later thuis aan werk en maak ik een voorstel geheel op maat voor jullie bruiloft op Ibiza. Pas daarna nemen jullie een beslissing. En als ik het vertrouwen krijg om jullie droombruiloft te mogen organiseren, gaan we aan de slag en bewandelen we stap voor stap het pad naar jullie grote dag. In de maanden die vooraf gaan aan de bruiloft zullen we dan heel regelmatig contact met elkaar hebben. Ik heb ervaren dat mijn bruidsparen dit ook enorm op prijs stellen, maar ook voor mij persoonlijk is dit een fijne manier van werken.”

Fotocredits: Jennifer Arndt Photography

Een concept op maat

Als ik het vertrouwen krijg om jullie bruiloft te mogen organiseren, gaan we aan het werk en bewandelen we samen het pad naar jullie bruiloft. Omdat het persoonlijk contact zo enorm belangrijk voor mij is en vertrouwen het sleutelwoord, gaat alles in overleg met jullie. Ik adviseer, inspireer, organiseer, maar jullie hebben altijd het beslissende woord over de bruiloft.

Volledig arrangement

Trouwen op Ibiza heeft een ruime ervaring in het organiseren van bruiloften op Ibiza en neemt jullie tijdens de voorbereidingen graag veel werk uit handen, zodat jullie echt ontspannen naar de grote dag toe kunnen leven en onbezorgd van een geslaagde bruiloft kunnen genieten. Vanaf de eerste overleggen tot na een prachtige bruiloft zal Trouwen op Ibiza jullie begeleiden, adviseren en bijstaan. Natuurlijk altijd in goed overleg, waarbij jullie altijd beslissen.

Kiezen jullie voor het volledige arrangement, dan verzorgt Trouwen op Ibiza niet alleen de voorbereidingen van de bruiloft, maar is ze er tijdens de bruiloft natuurlijk bij als ceremoniemeester en gastvrouw zodat ook jullie gasten optimaal kunnen genieten van het feest.

Trouwen op Ibiza werkt met een uurtarief van €65,- per uur, inclusief btw en exclusief reis- en verblijfkosten en indien de bruiloft erom vraagt samen met een assistent ceremoniemeester.