Stel je toch eens voor….

Stel je toch eens voor dat je op een dag wakker wordt. Nog loom van de slaap mijmer je na in een heerlijk bed met frisse lakens. Door de openstaande balkondeuren en wapperende gordijnen zie je de al blauwe lucht en ruik je de fris geurende bloesems en fruitbomen. Je denkt terug aan de vorige avond die je samen met je allerliefste aanstaande, familie en vrienden hebt doorgebracht in dit prachtige huis. In die feestelijk versierde tuin met een onweerstaanbaar mooi uitzicht over het eiland, genoten jullie samen in een ontspannen sfeer van een gezellige BBQ.

Jullie bruiloft op Ibiza

Dan realiseer je je opeens dat dit feestelijke gevoel nog niet voorbij is. Integendeel… het beste moet eigenlijk nog beginnen. Want vandaag is het jullie dag, jullie trouwdag! En niet zomaar een. Samen met jullie familie en vrienden vieren jullie vandaag de liefde voor elkaar in die geweldige beachclub aan het strand, niet ver van jullie huis op het prachtige eiland Ibiza.

Bruidsjurk

Straks komen de kapper en visagist om de haren en make-up te verzorgen en mag je dan eindelijk jouw bruidsjurk aan. Je moeder en zus zullen je helpen, terwijl jouw aanstaande zich aan de andere kant van dit mooie huis aankleedt, geholpen door zijn vader en vrienden. En hoe spannend zal die eerste blik naar elkaar zijn? Maar straks eerst nog even genieten met elkaar van een ontspannen ontbijtje in de schaduw van jullie veranda.

Het jawoord

Bij het mooi aangeklede restaurant aan het strand bezegelen jullie vanmiddag de liefde voor elkaar met een jawoord, natuurlijk gevolgd door feestelijke bubbels, bruidstaart en een bruisende borrel met appetizers.  En terwijl de zon later die avond langzaam achter de horizon zal verdwijnen, genieten jullie met alle gasten van een heerlijk diner aan zee. Een droom!

Let’s Party!

Deze heerlijk dag wordt afgesloten met een feestje waarbij de dj natuurlijk niet zal ontbreken. Hij laat jullie tot in de kleine uurtjes de sterren van de hemel dansen, samen met de saxofonist die een geweldige live aanvulling zal zijn op de beats.

Perfect geregeld

Terwijl je nog heerlijk aan het mijmeren bent over deze mooie dag die voor je ligt, stap je al genietend in een warm bad, wetend dat alles perfect en tot in de puntjes geregeld is door het ‘trouwteam Ibiza’ dat jullie hebt ingeschakeld om jullie droom te realiseren, en stap je met een grote glimlach op je gezicht heel ontspannen jouw dag in… Welkom op jullie bruiloft op Ibiza!

Wil je meer weten over trouwen op Ibiza en deze dag ook niet alleen als in een droom beleven, maar ook in het echt? Laat het ons weten en we vertellen je graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden die er zijn.

Veel liefs, Marion

 

Fotocredits: Youri Claessens Photography

Leave a Comment