Eelco en Judith

“Wij zijn getrouwd op het prachtige Ibiza omringd door onze dochters, familie en vrienden. Met onze ouders, broers en zussen hebben we de hele week in een fantastische finca doorgebracht.

Welkomstfeestje

Op de avond voor de bruiloft kwamen onze vrienden en startte het feest al. In Onder het genot van een drankje en een bbq in de tuin was  het al een gezellige boel. Donderdagochtend startte onze trouwdag met beach games, een pilates les en een heerlijke lunch op het mooie strand Cala san Vicente.

Een heerlijke bruiloft!

Daarna ging iedereen zich klaarmaken voor de ceremonie die aan het einde van de middag in de tuin van het huis plaatsvond. Na de ceremonie hebben we heerlijk en uitgebreid gedineerd bij het zwembad en daarna was het party time!

Aan alles wordt gedacht

Zonder Marion was het niet gelukt om deze dagen zo goed te organiseren. Ze heeft veel ervaring en dat merk je. Aan echt alles wordt gedacht.  De styling bij het huis heeft ze werkelijk waar prachtig gedaan dit maakte het totale plaatje helemaal af! Op vrijdag, de dag na de bruiloft, hebben we nog heerlijk geluncht bij het zwembad met alle gasten en dit was een mooie afsluiting! Marion heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan het waren dagen om nooit te vergeten!

Heel veel liefs, Eelco en Judith”

Fotocredits: Jennifer Arndt Fotografie