Dragan en Renate

Trouwen op Ibiza, de droombruiloft op Ibiza van Dragan en Renate

“We wilden graag op Ibiza trouwen, hadden we besloten. We hadden een huis geregeld en de vliegtickets voor het gezin waren geboekt. Een weddingplanner hadden we in de eerste instantie niet nodig in onze ogen. Toch hadden we enkele weddingplanners aangeschreven en de verschillende reacties gingen vooral over de financiën. Ineens lazen we de reactie van Marion. Wat een fijne reactie waarin zij voorstelde om een keer vrijblijvend bij elkaar te komen en onze ideeën delen.

Weddingplanner Ibiza

Na onze eerste ontmoeting wisten we het heel zeker. Zij wordt onze weddingplanner! Dit was het beste besluit dat we rondom onze bruiloft hebben genomen!

Marion was in de voorbereiding naar DE dag altijd bereikbaar. Ze nam de taken volledig op zich, zorgde voor de communicatie, hield het tijdspad in de gaten, zorgde voor een perfect draaiboek en heeft er vooral voor gezorgd dat wij als bruidspaar op een hele ontspannen manier naar onze bruiloft hebben kunnen toeleven.

Op 10-09-2016 zijn we richting Ibiza gevlogen. Marion kwam een dag later aan in het huis en is daar tijdens de bruiloftsdagen ook verbleven. ‘Wat een lieve vrouw’ vonden zowel onze ouders, onze kinderen als ook onze gasten. Ze nam alle regelzaken betreffende de bruiloft voor haar rekening.

Perfecte gastvrouw

Op 11-09-2016 was er een welkomstborrel in ons huis, waarbij Marion de perfecte gastvrouw was. Vriendelijk voor iedereen en enorm zorgzaam. In de voorbereiding naar de borrel zorgde ze er ook voor dat de tuin er mooi uitzag. Het was een super gezellige borrel, waarbij sommigen al aardig diep in het glaasje hadden gekeken 😉

De bruiloft

12-09-2016, de dag van de bruiloft. Vanaf vroeg in de ochtend was Marion al druk in de weer om de zaken te regelen. Catering ontvangen, helpen spullen tillen, DJ ontvangen, het huis en de tuin versieren en vooral ons, de ouders en de kinderen ontlasten. Wij moesten maar lekker gaan zwemmen, aldus Marion. Hoe heerlijk is dat! En regelmatig kwam ze bij de bruid checken of zij niets te kort kwam.

Vanaf het moment dat de gasten kwamen, ging het draaiboek in werking dat van A tm Z super in elkaar stak. We hadden het niet beter kunnen bedenken.

Een fantastische tijd

We hebben een fantastische tijd gehad met iedereen, waarbij Marion een hele grote meerwaarde is geweest om deze dagen in goede banen te leiden. Het emotionele afscheid op Ibiza na afloop van de bruiloft zegt genoeg…

Marion, je bent een geweldige lieve, zorgzame vrouw. Je bent een super harde werker en hebt daarbij oog voor ieder detail. We hebben genoten van jouw aanwezigheid!

Nogmaals super, super bedankt voor alles!

Dikke kus van ons! Dragan en Renate”

 

Fotocredits: Daniëlle Peeters Fotografie