Tonny en Kristel

Ik neem je mee op ons geweldige avontuur…

Op 30 september 2017 werd ik op het strand ten huwelijk gevraagd: het begin van een ‘droom’ huwelijk. Ik heb altijd gezegd dat als we gaan trouwen, dan doe ik het goed! Ik was er al snel over uit dat een bruiloft op Ibiza dan ook tot die droom behoorde! Gelukkig wist mijn aanstaande (ondertussen man) wie hij na 12 jaar samen zijn ten huwelijk heeft gevraagd. De wetenschap dat het bij mij meestal net even anders is/gaat dan bij iemand anders haha 😉 Hij kon zich dan ook snel bij mijn droom aansluiten, maar ja wie wil er nu niet trouwen op Ibiza…

Trouwen op Ibiza, hoe doe je dat?

En daar was dan Marion! Want trouwen op Ibiza… Hoe doe je dat eigenlijk? Na het eerste contact via de mail te hebben gelegd, kwam daar een fijn en gezellig kennismakingsgesprek over onze wensen. Er was meteen een goede klik, en het voelde meteen dat we de juiste persoon voor onze droombruiloft hadden gevonden. Er was geen twijfel meer mogelijk: “We gaan trouwen op Ibiza!”

Intensief contact

Er volgde intens mailcontact gedurende 11 maanden. De hele bruiloft begon beetje bij beetje steeds meer vorm te krijgen. Voor mijzelf een goede oefening om de organisatie bij iemand anders neer te leggen, al valt dat niet mee voor iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft. Ik denk dat je mailbox in die tijd met momenten aardig op standje oververhit heeft gestaan. En Yes I am guilty! Gelukkig was voor jou echt niets te veel en wist je me keer op keer gerust te stellen en met me mee te denken. Daarnaast was je altijd snel te bereiken wat erg prettig was!

Tot in de details voorbereid

In april zijn we samen op Ibiza geweest om de locatie te bezoeken en alles verder af te stemmen met foto/videograaf, bloemist, trouwambtenaar etc. Wat wijzelf zeker als een meerwaarde hebben ervaren! Alles werd nadien geheel tot in detail uitgewerkt in het draaiboek.

En daar was dan die dag aangebroken, 25 September 2018 op naar Ibiza! De meeste gasten kwamen op 27 September aan bij het hotel wat we hadden geregeld. We hadden in de avond een welkomstborrel met alle gasten om alvast in de pre-weddingsfeer te komen. Hierbij liet jou organisatie ons niet in de steek! Je voorzag onze gasten van een hapje en een drankje! Ik weet nog zo goed dat je me al bij de voorbereidingen waarschuwde om het niet te laat te maken en dat het gevaar schuilt. En ja toch die Brabantse nachten zijn ook in Ibiza iets te gezellig zullen maar zeggen…..

The Big DAY vrijdag 28 September 2018

Al waren de dagen voorafgaand wat bewolkt, deze dag begon met een strak blauwe lucht! We kunnen er heel erg veel woorden voor gebruiken. Maar ik denk dat we wel door kunnen blijven gaan met vertellen, want het is alles waar we van hebben gedroomd wat letterlijk werkelijkheid is geworden! Van het begeleiden van de gasten, het aankleden van de accommodatie, het aansturen van de mensen eromheen. We hebben echt ultiem kunnen genieten van onze prachtige dag!

We hebben ons bijzonder gevoeld en zeker van belang ook ontzettend op ons gemak omdat we wisten dat jij er was en alles goed zou komen! En ja zelfs ik hebben alles los kunnen laten, mits je maar de juiste persoon treft waarbij je jezelf op je gemak voelt en het diegene toe vertrouwd.

Droombruiloft

Bij dromen over trouwen op Ibiza houdt het bij ons op, maar Marion heeft zoveel geweldige mensen/leveranciers om haar heen gecreëerd op het prachtige eiland. Door haar harde werken, positieve inzet, en om de persoon wie je bent, daar ben ik van overtuigd! Marion, zoals je zelf tegen ons zei op Ibiza dat je altijd na een bruiloft even moet losweken na het intense contact met je bruidsparen, dat begrijp ik volkomen. Je bent zo betrokken en gaat er met volle overtuiging in om van iedere bruiloft weer een herinnering te maken die iedereen voor eeuwig bij zal blijven…

Mensen vragen of het nu de moeite waard is om een weddingplanner te hebben. Daar kunnen we kort over zijn en met volle overtuiging JA op zeggen al moet diegene dan wel Marion heten uiteraard 😉 We kunnen je niet genoeg bedanken voor dit geweldige avontuur wat je met ons bent aangegaan. Je bent een TOPPER! En hopelijk zien we elkaar nog eens op Ibiza 😉

Heel veel liefs Tonny & Kristel