Paul en Maud

Lieve Marion,

Heel even leek het of onze plannen voor de Ibiza bruiloft niet door konden gaan. We hadden net te horen gekregen dat onze droom, zoals wij voor ogen hadden niet door kon gaan met ons budget… dachten we.

Een hele fijne samenwerking

Meteen na dat vervelende bericht kwamen we heel ‘toevallig’ jou tegen op Facebook. We stuurden jou een berichtje en binnen 5 minuten kregen we een zeer enthousiaste reactie terug waarbij je aangaf dat een bruiloft op Ibiza wel degelijk mogelijk was met ons budget. Dit was het begin van een fantastische samenwerking….

We hadden direct een heel goed gevoel bij jou. Jouw enthousiaste reactie maakte ons dolblij! Na de eerste ontmoeting werd ons gevoel dan ook zeker bevestigd!

Al onze wensen kwamen uit

Acht maanden lang hebben we intensief contact gehad en toegeleefd naar DE dag. Je hebt zo ontzettend hard gewerkt! Altijd was je betrokken, dag en nacht konden we je bereiken. We hoefden het maar te vragen en jij stond voor ons klaar. In alles heb je meegedacht en onze wensen werkte je tot in de puntjes uit.

Tot in de details perfect geregeld

Natuurlijk hebben we ook momentjes van ‘stress’ gehad. Zo hoorden we een paar maanden van tevoren dat de vergunning voor een bruiloft op onze locatie werd ingetrokken door de gemeente. Jij bleef de rust zelve en pakte meteen door. Meteen op zoek naar een nog mooiere locatie en die kwam er ook! Binnen no time had je het voor elkaar. En niet alleen de locatie maar alles heb je de laatste maanden tot in de kleinste details perfect geregeld!

En toen de dagen op Ibiza waarin maanden van voorbereiding tot uiting kwamen in EEN groot feest van meerdere dagen lang. Wat waren we blij dat je er op Ibiza ook bij was.

We konden optimaal genieten van deze mooie dagen

Dit was een absolute meerwaarde! Je hielp ons en alle gasten met werkelijk alles. Van de villa versieren, hapjes en drankjes verzorgen tijdens de borrel, zorgen voor het taxivervoer, tot de locatie tip top in orde maken! Je deed alles om ons te ontlasten. Daardoor hebben wij optimaal kunnen genieten van deze mooie dagen!

Ook al onze gasten waren razend enthousiast

Lieve Marion, voor ons was het een onvergetelijke ervaring waarin jij een onmisbare schakel was. Je bent een geweldige lieve, zorgzame, warme, hardwerkende vrouw! Ook onze gasten waren razend enthousiast over jou! Jij hebt onze droom werkelijkheid laten worden en daarvoor zijn we jou ontzettend dankbaar! Nogmaals onwijs bedankt voor alles!!! Je bent een topper!

Dikke kus Paul en Maud

Fotocredits: Yvonne Kuipers Fotografie