Lindy en Jaap

Lieve Marion,

De droom bruiloft

Onze droom was om te trouwen in het buitenland. Dit wilden we graag doen met onze naaste familie in een intieme setting. Al snel werden we getipt over Ibiza, een ontzettend mooi eiland met prachtige plekjes. Dit klonk perfect, maar omdat we nog nooit op Ibiza waren geweest leek het ons onmogelijk om onze bruiloft hier zelf te plannen. Al snel kwamen we via internet bij Marion uit.

Kennismaking Marion

De eerste indruk van Marion was ontzettend positief. Wat wij erg fijn vonden was de persoonlijke kennismaking. Zo konden we haar leren kennen en onze ideeën delen. Marion is een ontzettend enthousiast persoon, met veel passie voor haar werk. Ze heeft veel contacten op en kennis van Ibiza.

Voorbereiding

Ter voorbereiding van onze bruiloft zijn we afgereisd naar Ibiza. Marion had voor ons afspraken geregeld om verschillende finca’s te kunnen bekijken en super leuke mensen te ontmoeten die uiteindelijk een rol hebben gespeeld in onze bruiloft! De planning was heel relaxt, zodat we genoeg tijd hadden om het eiland te verkennen en te genieten.

Corona

Bijna viel onze bruiloft in het water door de coronacrisis. Ondanks de onzekere situatie wist Marion ons ontzettend goed te adviseren en hield ze ons op de hoogte over veranderingen en de regels op Ibiza. Na versoepelingen van de regels kon de bruiloft gelukkig doorgaan!

D-day

Onze bruiloft overtrof al onze dromen. Het was werkelijk tot in de puntjes georganiseerd en precies wat we wilde. We hadden een mooie finca gehuurd en we zijn getrouwd op een heuvel met uitzicht op Es Vedrá. Het was echt een droombruiloft.

Waarom Marion als weddingplanner?

Ze is een ontzettend enthousiast en vriendelijk persoon en ze kan super goed organiseren. Ze heeft veel kennis van zaken en ze luistert ook echt naar jouw wensen. Ze heeft een heel goed netwerk op gebouwd van leveranciers die allemaal net zo professioneel en flexibel zijn.

 

Lieve Marion, bedankt dat je onze droombruiloft waar hebt gemaakt!

 

Fotocredits: Tamas Kooning Lansbergen