Jeroen en Mariska

Lieve Marion

Ontzettend dankbaar en blij zijn wij dat we met jou in contact gekomen zijn bij onze droom “trouwen in het buitenland”.

Rust, kennis en vertrouwen
Nog in de oriëntatie fase en nog niet wetend waar we wilde gaan trouwen wisten we al wel “dit kunnen we niet alleen”. Zo ontzettend veel keuzes en mogelijkheden. Na ons ontzettend fijne eerste contact was het voor ons duidelijk. Ibiza moet de plaats zijn waar we gaan trouwen en Marion willen we heel graag aan onze zijde. Zoveel rust, kennis en vertrouwen. De klik was er direct en dat was voor ons erg belangrijk.

Professioneel netwerk

Tijdens de voorbereiding en plannen van de bruiloft was je er altijd voor ons wanneer we weergeven vastliepen. Jou kennis en netwerk heeft ons ontzettend geholpen met alles tot in detail goed te organiseren. Een groep fijne, lieve, professionele mensen om ons heen maakte de spanningen veel minder en vertrouwen was er volop.

Ter voorbereiding hebben we in april een hele fijne tijd gehad samen gehad op Ibiza. Samen de locatie bezocht en de dag doorgenomen met alle leveranciers.

De grote dag, een droom!

De grote dag!! Alles heb je in de hand.. Behalve het weer. Op onze dag voorspelde het niet veel goeds. We hebben hier en daar in de planning wat moeten schuiven, maar Marion wat was jij een fantastische ceremoniemeester en planner deze dag. Zonder enkele zorgen en uiteindelijk zonder een spatje regen hebben we optimaal van onze bruiloft kunnen genieten, van iedere minuut.

Mooi gedekte tafels

Na terugkomst bij de villa waar we ‘s avonds zouden dineren en waar het feest plaatsvond stonden de tafels zo mooi ingedekt. Voor ons was het tot die tijd nog de vraag of het weer het toe zou laten om buiten te kunnen dineren. Jij pakte de kans om buiten de tafels te gaan indekken met een prachtig eindresultaat. Alles omtrent de aankleding en styling moest helemaal last minute i.v.m. het vochtige weer. Precies zoals wij in gedachten hadden.. Zo zag het er ook uit.

Perfect!! Zo kijken wij ook terug naar onze mooie dag en zijn jou ontzettend dankbaar hiervoor. Zonder jou was het niet zo gelukt.

Veel liefs Jeroen en Mariska

 

 

Fotocredits: Trouwdag in beeld