Farid en Michelle

Lieve Marion,

Bij het kiezen van de juiste weddingplanner, steek jij met kop en schouders boven de andere weddingplanners uit. Wij waren opzoek naar de perfecte match, die net als wij een onvergetelijke en perfecte dag wilden organiseren op Ibiza.

Passie voor Ibiza

Het gesprek bij ons thuis was goed voorbereid door jou en daarbij kregen wij een heerlijke fles Cava uit Spanje.Je professionaliteit, fijne karakter, enthousiasme en passie voor het vak, zorgen ervoor dat jij je taken als weddingplanner uitstekend hebt volbracht. Je bent iemand die rust uitstraalt, stressbestendig is in moeilijke situaties, daarnaast weet jij ons altijd ervan te overtuigen dat het goed komt.

De mooiste dag van ons leven!

Kortom, wij hadden dit niet zonder jou willen en kunnen doen. Het was de mooiste dag van ons leven, wij hebben volop met iedereen genoten. Alles was tot in de puntjes geregeld en nog veel beter.

Voor een bruidspaar is het vaak lastig om te genieten van DE belangrijke dag, maar dat is bij ons niet het geval geweest. Zoals jij altijd zegt laat het los, geniet van het moment dit hebben wij gedaan, we hebben van elke seconde genoten!

En zoals je wellicht nog wel weet is alles met het cijfer 3 ons geluksgetal, dat betekend: we will meet again in Ibiza 2031 om dit alles nogmaals over te doen, graag tot dan!

 

Bedankt Marion!

Liefs Farid en Mies X