Arne en Esther

“Wij hebben afgelopen juni een hele mooie intieme en liefdevolle week op Ibiza mogen beleven. Een week die in het teken stond van ons huwelijk. Samen met onze kinderen en familieleden.

Ibiza, een prachtige bestemming om te trouwen

Ibiza is een prachtige bestemming. Er is sprake van een grote sereniteit en authenticiteit die enorm verbindt. Hiernaast kan er natuurlijk ook enorm gefeest worden op het eiland.

Genoten alles

Tijdens onze bruiloftsweek hebben wij mogen genieten van een prachtige eilandtour, een heerlijk strand diner, sfeervolle beach clubs en geweldige dagen samen met onze dierbaren

Perfect georganiseerde bruiloft

De bruiloft en de omliggende week… alles was perfect en harmonieus georganiseerd door Marion en haar ‘Ibiza team’. De samenwering die Marion opgebouwd heeft met Ronald en Mariëlle van Mucho Gusto op Ibiza is een gouden greep. Allemaal hele ervaren, prettige en professionele mensen die het ons enorm naar onze zin hebben gemaakt.

Bruiloft op Ibiza

Het vastleggen van fotograaf Youri, een professionele fotograaf die zich onzichtbaar en met een heerlijke dot humor zich in en tussen ons door heeft bewogen om de mooiste momenten vast te leggen. We hebben genoten!

Trouwen op Ibiza

Trouwen in het buitenland vereist een gedegen en gedetailleerde voorbereiding. Wij hebben Marion leren kennen als iemand die zich volledig inzet. Ze legt een niet aflatende inzet aan de dag en wij zijn haar allen hier erg dankbaar voor.

In combinatie met het fantastische team op Ibiza is het Marion gelukt om ons een onuitwisbare herinnering te bezorgen. Dank jullie allen!

 

Lieve en warme groet,
Arne en Esther

Fotocredits: Youri Claessens Fotografie