Marion van Zutphen

“Trouwen op Ibiza organiseert met veel liefde, passie en oog voor detail jullie droombruiloft op Ibiza”

Een aantal jaren geleden kwam een hele grote droom van mij uit: het organiseren van mooie en persoonlijke bruiloften op Ibiza. Wat heb ik ervan genoten en wat heb ik al veel fantastische lieve bruidsparen mogen begeleiden in de afgelopen jaren.

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Mijn grote passie en liefde voor het organiseren van mooie en persoonlijke bruiloften en een grote passie en liefde voor Mediterrane landen brachten mij naar Ibiza.

Na een eerste studiereis, nu inmiddels een aantal jaren geleden, was ik heel snel verkocht. Ibiza pakte mij en ik voelde me er gelijk thuis. Wat een heerlijke sfeer is er voelbaar en wat een prachtig eiland is het toch. En dan die temperatuur! Al snel volgden er meer reisjes en heel veel lezen, zoeken en netwerken om Ibiza steeds beter te leren kennen.

Het liet me niet meer los en wist dat ik mijn weg gevonden had, letterlijk en figuurlijk. Want wat voelde ik mij stoer om zo voor het eerst alleen met een auto over het eiland te toeren.

Inmiddels ben ik al vele keren op het bijzondere eiland geweest, iedere keer weer opnieuw een stukje ontdekkend, lerend, en nieuwe mensen ontmoetend. Ik ben er thuis, ik voel me er thuis. Door deze vele reizen en de bruiloften die ik er heb mogen organiseren, kent Trouwen op Ibiza het eiland inmiddels door en door en biedt jullie graag deze helpende hand zodat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen hiervan echt een feestje zijn en jullie dus ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven.

Trouwen op Ibiza heeft een heel sterk, goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd op Ibiza en werkt uitsluitend samen met de beste leveranciers die allen echt garant staan voor de goede kwaliteit en service. Een heerlijke ontdekkingsreis die nooit stopt, want ook nu nog brengt Ibiza mij steeds weer in verwondering met haar eigen unieke schoonheid en al haar mooie parels.

De fantastische ervaringen van de afgelopen jaren smaken alleen maar naar meer, naar veel meer kan ik wel zeggen. En met mijn blik alweer gefocust op het volgende trouwseizoen, koester ik de onvergetelijke ervaringen van de afgelopen trouwseizoenen.

 

Fotocredits op deze pagina en de home page Yvonne Kuipers Fotografie