Ibiza, here we come!

Met nog maar heel even voordat het trouwseizoen echt gaat beginnen – met uitzondering van een aantal bruiloften in het voorseizoen – staat het trouwseizoen binnenkort echt ‘aan’. En weer prijs ik mezelf enorm gelukkig met de prachtige bruiloften die ik de komenden maanden weer mag doen. Van klein en intiem tot mega groot en alles wat hiertussen zit, in Nederland, winters Oostenrijk, Italië en natuurlijk op Ibiza.

Passie

Soms knijp ik mezelf in mijn armen, omdat ik het dan bijna niet kan geloven dat ik zoveel mooie en lieve stellen – want ik heb echt de allerleukste en tofste bruidsparen, geloof me! – mee mag nemen op reis naar hun allermooiste dag. Maar het is echt waar! Dat ik dit nu allemaal mag doen is natuurlijk niet van de ene op de andere dag gegaan. Inmiddels ben ik ruim 7 jaar werkzaam als professioneel weddingplanner en heb een lange, maar mooie en indrukwekkende weg afgelegd om zover te komen. Nog altijd lerende en volop genietend van de mooiste  job die er is, ben ik enorm trots op waar ik nu sta.

Gek op Ibiza

Het trouwseizoen… de eerste bruiloft is dus op het mooie Ibiza, een eiland dat de afgelopen jaren echt mijn hart heeft gestolen en toch best wel een deel van mezelf is geworden. Ik ben er behoorlijk verslingerd aan geraakt en voel het inmiddels ook als een beetje thuiskomen zodra ik mijn voeten op Spaanse grond heb gezet. De Spaanse lessen die ik het afgelopen jaar heb gevolgd, dragen hier zeker ook een steentje aan bij.

De schoonheid van het eiland

En nog steeds, na alle reizen die ik er nu al naartoe heb mogen maken en waar ik vele mooie en bijzondere mensen, bedrijven, standjes, locaties, etc. heb mogen leren kennen en ontdekken, blijft het een ontdekkingsreis op Ibiza. Nog steeds blijf ik me verwonderen over de schoonheid en diversiteit van het eiland en ik hoop dat ik dit nog heel lang mag blijven doen.

Ibiza bruiloften

Stiekempjes dromen we er zelfs wel eens over om de overstap te gaan maken en ons hier te gaan vestigen. Zouden we het durven en kunnen? Ik denk het wel… maar misschien moeten we voorlopig gewoon nog even lekker blijven dromen en ondertussen enorm genieten van de prachtige bruiloften die we er mogen doen. Want Ibiza, here we come!

Muchos saludos, Marion X

 

Fotocredits: Jennifer Arndt Fotografie

Leave a Comment