Destination wedding

Droom je wel eens over een “destination wedding’, maar twijfel je of het wel echt iets voor jullie is? Sluit dan heel even je ogen en laat je door ons meenemen naar een bruiloft over de grens: het zonnige eiland Ibiza…

Trouwen in het buitenland is echt een unieke ervaring. Of je het nou in een klein en intiem gezelschap viert of juist weer heel groots met vele gasten. Jullie mooiste dag, of liever gezegd dagen, worden er een paar om nooit meer te vergeten.

En hier noemen we gelijk al een van de grote plus punten van een bruiloft in het buitenland. Want een huwelijk over de grens vier je maar zelden op één dag. Vaak geniet je twee, drie of soms zelfs nog meer dagen van jullie huwelijksfeest.

Op de eerste dag wordt er veelal al een gezellige welkomstborrel georganiseerd, waarbij alle gasten al met elkaar kunnen kennismaken in een hele informele setting. Het ijs wordt gelijk gebroken en een positieve ‘vibe’ ontstaat. Dat dit de sfeer enorm ten goede komt tijdens de ‘officiële dag’ spreekt natuurlijk voor zich. Geen ongemakkelijke en formele gesprekjes, maar gelijk een feest van herkenning in een informele en veelal intieme sfeer.

En dan het jawoord. Hoe anders voelt het als je volmondig ‘ja’ kunt zeggen onder de Mediterrane zon met de blote voetjes in het zand of in een mooie tuin van een sfeervolle finca. Om samen met jullie dierbaren dit unieke moment te beleven voelt heel bijzonder.

De bubbels om mee te toosten, het heerlijke eten en dansen onder de sterrenhemel beleef je intenser dan ooit en maken het feest dan ook helemaal compleet. Deze fantastische dagen worden natuurlijk afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch. Samen genieten staat met hoofdletters geschreven.

Trouwen op Ibiza is een droom, maar wel een droom die heel goed gerealiseerd kan worden. Duur? Misschien is het iets kostbaarder dan een bruiloft in eigen land, maar de beleving is het zeker meer dan waard. Trouwen op Ibiza helpt jullie heel graag deze droom te realiseren…

Lastig te regelen? Bij de organisatie van een destination wedding komt inderdaad iets meer regelwerk en organisatietalent kijken dan een bruiloft in eigen land. Maar dan hebben jullie ook een bruiloft om nooit meer te vergeten!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ons Trouwen op Ibiza team helpt jullie graag verder!

Leave a Comment