(Eind)bestemmingen van hele mooie reizen

Bij ondernemen hoort ook het maken van keuzes en het nemen van soms moeilijke beslissingen. Niet altijd leuk, maar af en toe wel echt noodzakelijk. Zo ook voor mij. Toen ik jaren geleden begon als weddingplanner wist ik dat ik ooit naar het buitenland zou gaan om daar bruiloften te organiseren. Een mooie droom die ik absoluut wilde realiseren. Waar naartoe wist ook, naar Ibiza, Italië en (winters) Oostenrijk. Eerst moest Otherwize Weddings echter stevig in haar schoenen staan in eigen land, maar de volgende stap zou zeker grensoverschrijdend zijn. En zo geschiedde, de reis begon.

Mijn lieve bruidsparen

Inmiddels ben ik al heel wat jaren op reis en is ‘het organiseren van bruiloften in het buitenland’ een droom geweest welke prachtig is uitgekomen in de landen waar ik zo graag wilde werken. Met heel veel liefde en passie heb ik – naast de bruiloften in ons eigen land – vele bruiloften mogen organiseren in winters Oostenrijk, in Toscane (Italië) en natuurlijk op het mooie Ibiza. En ik kan niet anders zeggen dan dat het meer dan fantastische reizen zijn geweest die ik met al die geweldige, te gekke en  lieve bruidsparen heb mogen maken langs prachtige locaties, samen met de fijnste trouwleveranciers die ik me maar kan bedenken. Mijn oprechte en grote dank vanuit mijn hart aan iedereen!

De eindbestemming van mooie reizen

Maar reizen kennen meestal een eindbestemming en voor een aantal landen betekent het dat ik die eindbestemming inmiddels heb bereikt. Niet omdat ik het zo graag wil, maar vooral omdat mijn volle en nog steeds groeiende agenda het zo heeft bepaald. Wat zou ik graag willen dat ik mijzelf soms in vieren kon delen en het allemaal ‘gewoon’ naast elkaar kan blijven doen, maar dat gaat natuurlijk helemaal niet.

Het mega drukke en supertoffe trouwjaar 2018 heeft mij dat meer dan duidelijk gemaakt. Vrijwel ieder weekend in het trouwseizoen stapte ik met mijn koffertje in het vliegtuig op weg naar weer een mooie droombruiloft. En het was fantastisch om op zoveel fijne plekken te mogen werken, prachtige dromen te mogen realiseren en de liefde te vieren van zoveel lieve bruidsparen. Maar het was tegelijkertijd ook zwaar om steeds weer naar verschillende landen te reizen met steeds de focus op weer een andere regio. Ik had het voor geen goud willen missen, maar het heeft mij wel veel duidelijk gemaakt en het maken van een keuze kon ik niet langer meer voor mij uitstellen. Het was nu echt tijd om te kiezen en te gaan focussen. Dus ben ik na heel lang wikken, wegen, overwegen en nog een keer goed nadenken tot het besluit gekomen om twee van mijn vier reisbestemmingen los te laten en te laten gaan, juist om in de andere twee nog meer te groeien, uit liefde voor mijn werk.

Loslaten en durven kiezen

Een ervan is het mooie Italië, een land waar ik graag kom en waarvoor ik altijd een speciaal plekje in mijn hart zal bewaren. Ik heb nog een aantal prachtige bruiloften in Italië ‘staan’ en deze zal ik natuurlijk met net zoveel liefde en passie doen zoals ik dat altijd heb gedaan. Vanaf nu echter neem ik geen nieuwe bruiloften in Italië meer aan.

Ook eindigt de reis naar de winterse bruiloften in Oostenrijk, het Kleinwalsertal om precies te zijn. En iedereen die mij kent weet hoe ontzettend gek ik ben op deze winterse wereld en de meer dan prachtige bruiloften die er mogelijk zijn en hoe moeilijk het is om dit los te laten. Want ook hier heb ik met zoveel passie en liefde gewerkt. Ik zou niet anders kunnen en willen werken.

Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart enorm bedanken voor de prachtige reizen die we samen hebben mogen maken! Het zijn onvergetelijke ervaringen en herinneringen voor het leven geworden.

Mirjam gaat voor More in Oostenrijk!

Gelukkig heb ik in Mirjam Vermeulen-Fiege van MarryandMore een hele goede opvolger gevonden voor de echte winterweddings in de sneeuw. Mirjam is tijdens de winterbruiloften eerder dit seizoen mee geweest om te  assisteren en dat liep super! Mirjam heeft een grote passie voor winterbruiloften én voor Oostenrijk en zal zich vol overgave richten op dit mooie land. Mirjam, ik wens je heel veel succes én vooral ook plezier met de organisatie van deze bruiloften en weet zeker dat het je gaat lukken!

Trouwen in Nederland

En dan mijn eigen reisbestemmingen, Nederland en Ibiza. In ons eigen landje zal ik me blijven richten op vooral bruiloften in het oosten des lands, daar waar ik ben opgegroeid en nog steeds met heel veel plezier woon. Deze regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau, de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd en – last but not least – we weten hier heel goed hoe we een feestje moeten bouwen. Ik ben er trots op om juist hier met zoveel toppers uit de trouwbranche samen te mogen werken, mensen die met net zoveel liefde en passie als ik voor hun bruidsparen gaan. Ik heb er veel zin in en kijk ernaar uit!

Ibiza!

En dan Ibiza… het eiland waar ik een aantal jaren geleden voor het eerst kwam en waar ik gelijk overvallen werd door dat typische Ibiza gevoel. Een eiland dat ik gelijk in mijn hart heb gesloten, welke míjn hart heeft gestolen en waar ik sinds die eerste reis alweer zo vaak ben geweest. Het verlangen om steeds weer terug te gaan gaat eigenlijk nooit over en wordt alleen maar sterker. Om hier bruiloften te mogen doen, samen met de ook hier zo fantastische trouwbranche leveranciers. Om te blijven beleven en ontdekken, want Ibiza kent zoveel parels, soms bekend en soms ook heel verborgen. Om steeds weer nieuwe mensen te mogen ontmoeten, dat is echt een feestje. Maar vooral ook om heerlijk te genieten van… nou ja, van alles eigenlijk. Want genieten van het leven is op Ibiza tot een ware kunst verheven and I love it!

Tromgeroffel klinkt…

Het heeft heel wat reisjes geduurd voordat ik de beslissing echt goed kon en durfde te nemen, maar nu het zover is voelt deze focus goed, geeft het rust en overzicht en voel ik zoveel positieve vibes om juist deze reizen verder te ondernemen en te ontdekken. Want ik geloof oprecht dat juist de focus werkt en dat het jezelf nog sterker maakt om echt het aller-, allerbeste uit jezelf te halen. Om mijzelf, naast Nederland, dus volledig te kunnen focussen op het heerlijke eiland Ibiza geeft een goed gevoel en hier is mijn eindbestemming nog lang niet in zicht!

Over het vervolg van mijn Ibiza reis kan ik helaas nog héél eventjes niets verklappen 😉 Tromgeroffel klinkt, maar hierover later meer. Stay tuned for more!

Veel liefs,
Marion

 

Fotocredits blog: Bruidsfotografie

 

Leave a Comment