De day after…

De day after een bruiloft… dat is altijd een beetje een gekke dag. De dag, of dagen, waar je in afgelopen maanden zo enorm druk mee was en zo vol passie, liefde en energie naar hebt toe gewerkt, is het de dag na de bruiloft ineens voorbij. Zomaar. Klaar. Over.

Was ik gisteren om deze tijd nog vol adrenaline, alert, scherp en genoot ik met volle teugen van alles, terwijl we met het hele team de droom van weer een fantastisch lief en fijn bruidspaar waar konden maken. Vandaag geniet ik nog steeds met volle teugen na met een grote glimlach op mijn gezicht, maar is de adrenaline ineens verdwenen en ben ik altijd een beetje zoekende naar een invulling en een ritme. Een ritme dat maar niet echt wil komen op zo’n dag na een bruiloft.

Na vaak maanden van heel intensief samenwerken naar die ene mooie dag of dagen toe en waarbij er kort voor de bruiloft vrijwel dagelijks contact is, valt dit na de bruiloft voor een groot deel weg. Ik leef met enorm veel passie mee en voel me oprecht betrokken bij hun liefde en geluk.

Natuurlijk blijft het contact ook na de bruiloft meestal wel een beetje bestaan (lang leve social media!!) en kan ik ‘mijn’ bruidsparen toch fijn blijven volgen op het pad dat zij volgen en blijf ik met ze meeleven. Superleuk vind ik het ook om de geboortekaartjes te mogen ontvangen als er weer een kindje is geboren van een van mijn stellen. Inmiddels hangen er behoorlijk wat geboorte- en bedankkaartjes in mijn kantoor, want ik bewaar ze allemaal. Maar na een bruiloft moet ik toch altijd best wel een beetje afkicken.

Inmiddels, na ruim bijna 13 jaar evenementen en bruiloften organiseren, weet ik dat het erbij hoort en kan ik me wel toegeven aan zo’n ‘rommeldagje’ en vind ik het ook best fijn om heel even niets te moeten en alleen maar na te genieten van de dag van gisteren. Een dag waarvan ik extra geniet met mijn meest dierbaren, mijn fantastische en lieve gezin, door eigenlijk niets bijzonders te doen, een dag waarop ik vooral geniet van die hele gewone dagelijkse dingetjes.

En weet ik dat het morgen weer anders zal zijn. Morgen, als er een nieuwe week voor me ligt met weer prachtige bruiloften in het vooruitzicht. Bruiloften van dit seizoen, maar inmiddels ook volop bruiloften al voor het volgende seizoen. Er liggen weer heel veel mooie, nieuwe dromen in het verschiet die ik waar mag maken voor de leukste, liefste en fijnste bruidsparen. Lucky me!

Morgen pak ik mijn ritme wel weer op, maar vandaag genieten we even heerlijk van het niets hoeven, niets moeten, van die prachtige herinnering die we gisteren samen hebben gecreëerd.

Liefs, Marion

 

Fotocredits: Jennifer Arndt Photography

Leave a Comment