Dag 2018, welkom 2019!

Zo aan het einde van het jaar kijk ik altijd graag nog even terug naar het bijna voorbije jaar, het is een mooi moment om terug te blikken. Het jaar 2018 was een heel vol en veelbewogen jaar met vele prachtige momenten vol mooie momenten om te koesteren, maar zeker ook met verdrietige momenten van loslaten. Dit is helaas onlosmakelijk met het leven verbonden.

Ik kijk natuurlijk allereerst naar mijn eigen mooie mannengezin. Want in Huize van Zutphen ben ik de enige vrouw, zelfs onze twee honden zijn ‘man’. Heel eerlijk toevegen, de mannenhumor is soms echt anders dan de mijne, waar zij soms in een deuk kunnen liggen trek ik verbaasd mijn wenkbrauwen op en andersom, maar jee wat vind ik het heerlijk om in deze mannenwereld te leven en wat hou ik zo enorm veel van mijn mannen! Ik ben trots op ons, op ons gezin en intens gelukkig dat we met elkaar in goede gezondheid en veel liefde kunnen leven, want dat is geen vanzelfsprekendheid. Ook dat hebben we in het afgelopen jaar weer van dichtbij kunnen meemaken. Ik koester ons geluk dan ook enorm. Wij zijn onze eigen beste basis. Samen zijn we sterk, temidden van alle dierbaren om ons heen.

Ik kijk natuurlijk ook terug op een prachtig mooi trouwjaar. Het was een druk trouwjaar, heel intens, vol allermooiste momenten en fijne gesprekken met de liefste en fijnste bruidsparen die ik me maar kan en kon wensen. Allemaal zo verschillend, uniek en divers met ieder hun eigen dromen en wensen over hun bruiloft, over hun mooiste dag. En dat maakt mijn werk als weddingplanner alleen maar mooier en boeiender. Love my job!

Het afgelopen jaar bracht mij naar heel veel prachtige plekken. Natuurlijk in ons eigen mooie Twente (en omgeving) en ik ben enorm blij met de vele mooie locaties en geweldige trouwcollega’s die ik hier heb, waarbij de goede kwaliteit en gastheerschap altijd met hoofdletters geschreven staan en nooit uit het oog worden verloren. Ik ben er trots op dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Het afgelopen jaar bracht mij naar de sneeuw voor de winterweddings, naar mijn o-zo geliefde Kleinwalsertal in Oostenrijk. Lieflijk, pittoresk met fantastische uitzichten en dito locaties. Maar het bracht mij ook naar Bella Italia waar we de liefde vierden met al die bruidsparen en volop genoten van de Italiaanse keuken, kleurenpracht en natuurlijk de grote gastvrijheid.

En dan Ibiza… een eiland dat ik in de afgelopen jaren ben gaan koesteren en echt in mijn hart heb gesloten. Een eiland waar ik me inmiddels zo thuis voel komen. Een eiland dat ik na alle reizen zo goed heb leren kennen, maar waar ik nog steeds blijf ontdekken en me blijf verwonderen over de schoonheid en diversiteit ervan. Zodra ik het vliegtuig uitstap voel ik het altijd gelijk, die zo typerende ‘Ibiza-vibes’. Wat dat is? Ik weet het niet, ik kan het ook niet uitleggen. Dit moet je zelf ervaren denk ik en dat doe ik dan ook zo ontzettend graag met mijn Ibiza bruidsparen!

Ik denk aan de fantastische samenwerkingen met al die geweldige toppers uit de trouwbranche, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik ga niemand benoemen, want dan kan ik alleen maar mensen vergeten, maar man-o-man, wat wat het fijn om jullie allemaal samen te werken tijdens al die prachtige en mooie bruiloften. Een netwerk om van de dromen en te koesteren. Alleen kan ik niets, samen kunnen we heel veel. Teamwork makes the dream work and I love it!

En ik weet het zeker, ik heb de afgelopen jaren echt de allerleukste, liefste, grappigste en meest bijzondere bruidsparen gehad en Рlucky me! Рdie heb ik ook in het nieuwe jaar weer. Laten we met elkaar van 2019 een prachtig jaar maken, vol liefde, nieuwe herinneringen, voor elkaar klaar staan en mooie momenten. Ik kijk er nu al naar uit en heb er zin in. Welkom 2019!

Heel veel liefs, Marion

 

Foto: Jennifer Arndt Photography

Leave a Comment