A perfect weddingday op Ibiza!

Waarschijnlijk heeft heel ‘trouwminnend’ Ibiza afgelopen zaterdag met gefronste wenkbrauwen naar buiten heeft gekeken bij het opendoen van de gordijnen ‘s morgens. Want waar de zon op Ibiza veel en vaak schijnt, werd er voor een van de meest populaire trouwdagen van het jaar regen voorspelt, heel veel regen. En als je Ibiza een beetje kent, weet je wat dit betekent.

 

Regen? De tranen van geluk!

Ook bij ons in de villa, waar die dag de bruiloft van Jeroen en Mariska zou plaatsvinden, was het die dag niet anders. Hoewel we de voorspellingen kenden, begonnen we ’s morgens toch vol goede moed met de opbouw van de locatie. Ondertussen de verschillende ‘weer-apps’ in de gaten houdend. Natuurlijk waren we voorbereid en werden er maatregelen getroffen. Extra parasols werden geplaats en ‘zeilen’ werden opgehangen om een beetje regen tegen te kunnen houden. Een beetje regen, de tranen van geluk!

Een beetje regen, maar toen aan het einde van de ochtend de hemelsluizen echt opebraken, was er geen houden meer aan. Letterlijk kwam de regen nu met bakken naar beneden. Straten liepen volledig onder water en werden complete modderstromen. We keken elkaar aan… Wat nu? Want plan B zou niet voldoen in deze situatie. Naar binnen gaan kon, die mogelijkheden waren er, maar dat is toch niet wat je wilt als je gaat trouwen op Ibiza. Dus plan C…

In overleg met het bruidspaar hebben we toen besloten het hele programma twee uur naar achteren te verplaatsen, erop hopende dat de voorspellingen op beter weer die middag ook echt zouden uitkomen en erop vertrouwende dat het weer dan ook snel kan omslaan. We zouden de situatie per uur gaan bekijken en hierop anticiperen.

Perfect day!

En het wonder geschiedde! Na de middag brak de hemel open, kwam de zon tevoorschijn en scheen het alsof het nooit anders gedaan had! Met ons geweldige team hebben we toen met vereende krachten de hele setting weer opgebouwd, stoelen afgedroogd, kussens erop, de styling kunnen afronden, de dinertafels gedekt, voorbereidingen voor het avondfeest afgerond en de champagneglazen glanzend klaar kunnen zetten om te proosten op de liefde.

 

Precies op tijd waren we klaar voor de ontvangst van de gasten en kon de Ibiza droom van Jeroen en Mariska echt gaan beginnen. En was het heerlijk! Samen met hun twee lieve kindjes, familie en vrienden beleefden ze hun perfect day op Ibiza. Een huwelijksdag zoals deze ook moet zijn, vol liefde, genieten en stralend van geluk.

En hiermee werd een prachtige herinnering voor het leven gemaakt, om nooit meer te vergeten. Lieve Jeroen en Marska, sluit deze herinnering voor altijd in jullie harten!

 

Veel liefs, Marion

Fotocredits: Trouwdag in beeld

Leave a Comment